LAIMA RENDEZVOUS ODESA ‘2019

LAIMA RENDEZVOUS ODESA ‘2019


02/08/2019

Яскрава пропозиція для відпочиваючих в Одесі!

Вперше! В Україні відбудеться щорічний Міжнародний музичний фестиваль Лайми Вайкуле LAIMA RENDEZVOUS ODESA ‘2019.
Замовлення квитків за телефоном +380664401048

З 8 по 10 серпня у Літньому театрі «Морвокзал» в Одесі відбудеться найгучніше культурне видовище цього літа – фестиваль Лайми Вайкуле – LAIMA RENDEZVOUS ODESA Вперше за п’ять років свого існування цей проект буде здійснено поза межами Латвії! Разом з розпорядницею свята Лаймою Вайкуле ви поринете в атмосферу триденного музичного марафону. На вас очікують виступи понад 30(!) виконавців з України, ближнього та далекого зарубіжжя: Ірини Білик, Ніно Катамадзе, ALEKSEEV, KAZKA, Melovin, DZIDZO, Віа Гра, Олександр Малінін, Tomas N'evergreen, Вахтанга Кікабідзе, NK, Арсена Мірзояна, «Леприконси», «Воплі Відоплясова», Jerry Heil, «Беz Обмежень» та багатьох інших. Ви будете вражені виступами артистів з Латвії та таємних гостей, імена яких стануть відомими лише в день фестивалю. Минулого року, приймаючи участь в одеському музичному фестивалі на сцені театру «Морвокзал», Лайма Вайкуле зізналася, що давно мріє зробити власний фестиваль в Одесі. Нарешті, багаторічна мрія артистки буде реалізована: «Я дуже схвильована і обіцяю, що ми привеземо до Одеси тільки найкраще: вийдемо за межі реальності», – зізнається Лайма. Зазначимо, що LAIMA RENDEZVOUS – це не лише музика. Гурмани зможуть оцінити гастрономічні смаколики одеської та латвійської кухонь, а шопоголики – модний літний мерч від самої Лайми. Проведемо разом три незабутні дні на березі Чорного моря й станемо учасниками великого музичного свята! Квитки від 290 гривень. Абонемент на три дні фестивалю у найкращих місцях залу за спеціальною ціною – 990 грн.

8 серпня
Відкриття фестивалю – це гала-концерт за участю зіркових гостей. Тон вечора задасть сама Лайма Вайкуле, яка підготувала для глядачів чимало сюрпризів. Та втім, кожен з артистів, запрошених латвійською зіркою, розуміючи всю відповідальність та масштабність проекту, покаже найкраще зі свого репертуару. На вас очікують Лайма Вайкуле, Інтрас Бусуліс, Ірина Білик, балет FREEDOM, DZIDZO, ALEKSEEV, Ніно Катамадзе, Melovin, Віа Гра, Олександр Малінін, Микола Гнатюк, Олег Скрипка, Tomas N'evergreen, Вахтанг Кікабідзе, Арсен Мірзоян, Jerry Heil, «Беz Обмежень» та спеціальні таємні гості. Приходьте за гарним настроєм та найяскравішими враженнями у вашому житті! Кожного вечора на сцені – зіркові ведучі та популярні коміки. Двері буде відчинено о 19.00. Початок усіх концертів – о 20.00.

9 серпня
Другий день – це творчий вечір господині «Рандеву». У першому відділенні – дуети і кавер-версії на кращі хіти Лайми Вайкуле. На минулих фестивалях LAIMA RENDEZVOUS, що проходили в Латвії, вже склалася гарна традиція – дивувати глядачів музичними колабораціями. Ірина Білик, ALEKSEEV, Tomas N'evergreen, Ніно Катамадзе та багато інших особливих гостей готуються до неочікуваних тандемів! Як це буде відбуватися – поки що секрет навіть для самої Вайкуле. Після цього – сольний концерт Лайми. Відомі й улюблені багатьма поколіннями пісні – «Я вышла на Пикадилли», «Вернисаж», «Еще не вечер» – зазвучать по-новому. Протягом усього вечора – на сцені разом з Лаймою найкращий танцювальний колектив країни – балет Freedom. Кожного вечора на сцені – зіркові ведучі та популярні коміки. Двері буде відчинено о 19.00. Початок усіх концертів – о 20.00.

10 серпня
Володарями закриття фестивалю стануть гумор та музика! Найвідоміші колективи вже підготували скетчі й номери. Глядачі зустрінуться з командою IMPROV Live шоу, Валерієм Жидковим, проектом «Женский Квартал», комік-трупою «Маски-шоу». Окрім сольних виступів, на нас чекають мініатюри-пародії на зіркових гостей, звісно ж, за їхньою участю. Не обійдеться й без музичного супроводу Лайми Вайкуле, NK, KAZKA, «Леприконси», Вахтанга Кікабідзе, Віа Гра, Леприконси… В цей вечір нас очікують несподівані зустрічі з особливими зірковими гостями. А ось чого точно не буде – так це конкурсних змагань: тільки свято музики й гумору! Закриття фестивалю повільно перетече в afterparty. Кожного вечора на сцені – зіркові ведучі та популярні коміки. Двері буде відчинено о 19.00. Початок усіх концертів – о 20.00.



Акції і анонси

Будьте в курсі найцікавіших подій та вигідних пропозицій!